λίγα λόγια

λίγα λόγια για το Blue Sky

τα διαμερίσματά μας

παρουσίαση των καταλύμάτων μας

πισίνα, κήπος & μπαρ/καφέ

εξωτερικοί χώροί στο Blue Sky

Που βρισκόμαστε

χάρτης & ταξίδι στο Τολό

Τολό

λίγα λόγια για το Τολό

Ναύπλιο

πληροφορίες για το Ναύπλιο

Η Αργολίδα

αξιοθέατα στο Νομό Αργολίδος

Η Πελοπόννησος

τι να δείτε και να κάνετε στην Πελοπόννησο

Δραστηριότητες στην περιοχή

τι να κάνετε στο Τολό και στη γύρω περιοχή

Φωτογραφίες

φωτογραφίες από το Blue Sky & το Τολό

 


View Blue Sky Apartments & Studios, Tolo in a larger map

Ειδικά Πακέτα

ειδικές τιμές & πακέτα για διακοπές στο Τολό

Κρατήσεις

κάντε κράτηση

Διαθεσιμότητα & Τιμές

δείτε διαθεσιμότητα & τιμές για τη διαμονή σας στο Τολό

Κάντε Κράτηση μέσω e-mail

κάντε κράτηση μέσω e-mail με τη φόρμα κράτησής μας

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

στείλτε μας ένα μήνυμα ή πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο Blue Sky Studios Τολό

 

 

Φωτογραφίες

φωτογραφίες από το Blue Sky & το Τολό

 

Blue Sky

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στο Τολό

στο Νομό Αργολίδος στη Πελοπόννησο

Πως θα φθάσετε στο Τολό

Τα studio του Blue Sky ευρίσκονται στην παραλιακή περιοχή του Αργολικού κόλπου στο Τολό, μόνο 1:30 ώρα από την Αθήνα και 2:30 ώρες από τη Πάτρα. Η προτίμηση για την Αργολίδα είναι πασίγνωστη για το ζεστό της κλίμα και είναι μια περιοχή πλούσια σε εσπερειοειδή. Η περιοχή της Πελοποννήσου φημίζεται για την πλούσια ιστορία της και για τους πολλούς της αρχαιολογικούς χώρους, οι οποίοι είναι εύκολα προσβάσιμοι από το Τολό..

Η πόλη του Ναυπλίου είναι 10 χλμ από το Τολό και είναι μια γοητευτική περιοχή με τους παλιούς ενετικούς τις δρόμους και με πολλά να δεί κανείς καθώς επίσης και με εξαιρετικό εμπορικό κέντρο (περιοχή για ψώνια). Το Αργός , το εμπορικό κέντρο της Αργολίδος απέχει 20χλμ και υπάρχει αγορά (παζάρι) που πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα καθώς, επίσης υπάρχει μουσείο, κάατρο και αρχαιολογικοί χώροι..

Γι'αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν με αυτο΄κινητο παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε το παραπάνω χάρτη του Google για να δείτε ακριβώς που βρισκόμαστε και να οργανώσετε το δρομολόγιό σας. Αν θέλετε πληροφορίες για καράβια παρακαλώ πατήστε εδώ. ΓΙα πληροφορίες σχετικά με το ΚΤΕΛ παρακαλώ πατήστε εδώ και δρομολόγια για τα τραίνα βρίσκοντάι εδώ και εδώ.

Εάν χρειαστείτε μεταφορά με ταξί από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι κάτα την άφιξη σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα το κανονίσουμε εκ μέρους σας.

   

Ξενοδοχείο Blue Sky Στούντιος & Διαμερίσματα, Τολό, 21056, Αργολίδα - Τηλ: 27520-59627 - 27510-22670 (Χειμώνα) Φαξ: 27510-20811 - e-mail: info@bluesky-tolo.gr

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion on behalf of Blue Sky Studios and Apartments in Tolo - The design, text and photographs are © Copyright 2006-2010 All Rights Reserved