λίγα λόγια

λίγα λόγια για το Blue Sky

τα διαμερίσματά μας

παρουσίαση των καταλύμάτων μας

πισίνα, κήπος & μπαρ/καφέ

εξωτερικοί χώροί στο Blue Sky

Που βρισκόμαστε

χάρτης & ταξίδι στο Τολό

Τολό

λίγα λόγια για το Τολό

Ναύπλιο

πληροφορίες για το Ναύπλιο

Η Αργολίδα

αξιοθέατα στο Νομό Αργολίδος

Η Πελοπόννησος

τι να δείτε και να κάνετε στην Πελοπόννησο

Δραστηριότητες στην περιοχή

τι να κάνετε στο Τολό και στη γύρω περιοχή

Ειδικά Πακέτα

ειδικές τιμές & πακέτα για διακοπές στο Τολό

Κρατήσεις

κάντε κράτηση

Διαθεσιμότητα & Τιμές

δείτε διαθεσιμότητα & τιμές για τη διαμονή σας στο Τολό

Κάντε Κράτηση μέσω e-mail

κάντε κράτηση μέσω e-mail με τη φόρμα κράτησής μας

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

στείλτε μας ένα μήνυμα ή πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο Blue Sky Studios Τολό

 

 

Φωτογραφίες

φωτογραφίες από το Blue Sky & το Τολό

 

Blue Sky Studios

στην Αργολίδα

πληροφορίες για το Νομό Αργολίδος στην Πελοπόννησο

Τα διαμερίσματα Blue Sky βρίσκονται στην Αργολίδα της Πελοποννήσου στη Νότια Ελλάδα. Ο νομός καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού δαχτύλου της χερσονήσου όπου η ομορφιά του τοπίου της Αργολίδας φημίζεται για τα καταπράσινα χωράφια της , για τις ελιές και τα εσπεριδοειδή, για τα δάση και τα βουνά που παρασύρονται προς τα κάτω στην ακτογραμμή με πολλές πανέμορφες παραλίες και κρυστάλλινα νερά, αυτό σε συνδυασμό με την πλούσια ποικιλία των αρχαιολογικών χώρων συντελούν μία περιοχή που πρέπει να επισκεφθεί κανείς. Οι κυριότεροι τομείς του πληθυσμού είναι οι εξής: η πρωτεύουσα του Άργους (η παλαιότερη κατοικημένη πόλη της Ευρώπης), το Ναύπλιο (η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας) και φυσικά το Τολό.

Από το 1600 έως και το 1100 η Αργολίδα ήταν υπό την κυριαρχία των Μυκηναίων και ήταν το πιο σημαντικό μέρος της Ελλάδας. Οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τις Μυκήνες, ένα από τα πιο εντυπωσιακά αρχαιολογικά αξιοθέατα της Αργολίδας και της Ελλάδας. Ο Ερρίκος Σλήμαν ανέσκαψε εδώ το 1870 και ανακάλυψε τη περίφημη «Η Μάσκα του βασιλιά Αγαμέμνων» φτιαγμένη από χρυσό, επίσης γνωστή και ως «η μάσκα του θανάτου». Επίσης, η Αρχαία Θέατρο της Επιδαύρου, που βρίσκεται σε μια κοιλάδα από πεύκα, λουλούδια, ελιές και πορτοκαλιές. Το θέατρο, χωρητικότητας 14,000 θεατών, χρονολογείται από το 3η αιώνα π.Χ. και εξακολουθεί να λειτουργεί κατά την περίοδο του καλοκαιριού, παρουσιάζοντας Αρχαία Ελληνικά δράματα, κωμωδίες και τραγωδίες. Κοντά στο θέατρο βρίσκεται το Ιερό του Ασκληπιού, ο θεός της Ιατρικής. Ηταν στο σημείο αυτό όπου ερχότουσαν πολλοί άνθρωποι για φαρμακευτικές αγωγές και θεραπείες.

Στο Ναύπλιο, που έχει χαρακτηρισθεί ως μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, βρίσκεται το διάσημο φρούριο «Παλαμήδι» με τα 999 σκαλιά του μέχρι την κορυφή και μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Τολό επισκεφθέιτε αρχαιολογικό χώρος της Αρχαίας Ασίνης. Η Αργολίδα σας περιμένει να την εξερευνήσετε.

Ως εναλλακτική λύση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών , μπορείτε να πάτε μια μονοήμερη κρουαζιέρα σε ένα από τα νησιά Ύδρα, Σπέτσες και Πόρο αναχωρώντας από το λιμάνι του Τολού.

   

Ξενοδοχείο Blue Sky Στούντιος & Διαμερίσματα, Τολό, 21056, Αργολίδα - Τηλ: 27520-59627 - 27510-22670 (Χειμώνα) Φαξ: 27510-20811 - e-mail: info@bluesky-tolo.gr

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion on behalf of Blue Sky Studios and Apartments in Tolo - The design, text and photographs are © Copyright 2006-2010 All Rights Reserved