λίγα λόγια

λίγα λόγια για το Blue Sky

τα διαμερίσματά μας

παρουσίαση των καταλύμάτων μας

πισίνα, κήπος & μπαρ/καφέ

εξωτερικοί χώροί στο Blue Sky

Που βρισκόμαστε

χάρτης & ταξίδι στο Τολό

Τολό

λίγα λόγια για το Τολό

Ναύπλιο

πληροφορίες για το Ναύπλιο

Η Αργολίδα

αξιοθέατα στο Νομό Αργολίδος

Η Πελοπόννησος

τι να δείτε και να κάνετε στην Πελοπόννησο

Δραστηριότητες στην περιοχή

τι να κάνετε στο Τολό και στη γύρω περιοχή

Ειδικά Πακέτα

ειδικές τιμές & πακέτα για διακοπές στο Τολό

Κρατήσεις

κάντε κράτηση

Διαθεσιμότητα & Τιμές

δείτε διαθεσιμότητα & τιμές για τη διαμονή σας στο Τολό

Κάντε Κράτηση μέσω e-mail

κάντε κράτηση μέσω e-mail με τη φόρμα κράτησής μας

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

στείλτε μας ένα μήνυμα ή πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο Blue Sky Studios Τολό

 

 

Φωτογραφίες

φωτογραφίες από το Blue Sky & το Τολό

 

Blue Sky Studios στο Τολό

κοντά στο Ναύπλιο

εξερευνήσετε τη πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ιστορικό Νάυπλιο

Τα διαμερίσματα Blue Sky στο Τολό είναι μόλις 10 λεπτά από το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η βενετσιάνικη επίδραση είναι προφανείς από την επιρροή της στα σπίτια, στις ταβέρνες, στα καταστήματα κλπ. με τα ευθυγραμμισμένα στενά δρομάκια με τα κρεμαστά γνήσια μπαλκόνια των σπιτιών τους σας πηγαίνουν πίσω στο χρόνο.

Υψωμένο από το μέρος Βενετός, μέρος των τουρκικών οχυρών, το Παλαμήδι, με τα περίφημα 999 σκαλοπάτια προς την κορυφή, χτισμένο πάνω από την πόλη σας δείχνει το στρατηγικό ρόλο που έπαιξε το Ναύπλιο στην Ιστορία της Πελοποννήσου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο της πόλης βρίσκεται στο λιμάνι του Ναυπλίου, το Μπούρτζι, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε με ένα από τα σκάφη τα οποία θα σας πάνε με μια μικρή χρέωση. Το φρούριο, χτισμένο το 1471 έχει χρησιμοποιηθεί ως φυλακή, και κατά τη διάκεια του έχουν προσπαθήσει να οικοδομήσουν ένα ξενοδοχείο και ένα εστιατόριο εντός των τειχών του, αλλά έχουν αποτύχει.

Το Ναύπλιο είναι μια γραφική πόλη που προσελκύει Έλληνες και ξένους τουρίστες, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ και καφέ τα οποία βρίσκονται κατά μήκος της θάλασσας, μπροστά λιμάνι και μέσα στην πόλη, όλα προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο της Ελληνικής κουζίνας και τοπικά κρασιά. Τα θαλασσινά παίζουν σημαντικό μέρος στο μενού, λόγω της θέσης του Ναυπλίου. Οι λάτρεις της ιστορίας θα βρεθούν στο στοιχείο τους καθώς υπάρχουν πολλά μουσεία για να επισκεφτείτε, το πρόσφατα ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο στην κεντρική πλατεία, το Σύνταγμα, το ιδιόκτητο Λαογραφικό Μουσείο, το Πολεμικό / Στρατιωτικό Μουσείο, η Πινακοθήκη, το μουσείο Κομπολογιού όπως και το μουσείο Ούζου.

Ένα μικρό τρενάκι θα σας μεταφέρει μέσα από το Ναύπλιο, καθώς και στα σοκάκια, όπου θα δείτε περιοχές που μπορεί να χάνατε κανονικά, όπως το λιοντάρι λαξευμένο στο βράχο από τη μια πλευρά η οποία ήταν αφιερωμένη σε όλους τους στρατιώτες που έδωσαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Ανεξαρτησίας. Το Ναύπλιο, έχει πολλά να προσφέρει, θα επιστρέψετε περισσότερες από μία φορά κατά τη διάρκεια των διακοπών σας με σιγουριά.

   

Ξενοδοχείο Blue Sky Στούντιος & Διαμερίσματα, Τολό, 21056, Αργολίδα - Τηλ: 27520-59627 - 27510-22670 (Χειμώνα) Φαξ: 27510-20811 - e-mail: info@bluesky-tolo.gr

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion on behalf of Blue Sky Studios and Apartments in Tolo - The design, text and photographs are © Copyright 2006-2010 All Rights Reserved