λίγα λόγια

λίγα λόγια για το Blue Sky

τα διαμερίσματά μας

παρουσίαση των καταλύμάτων μας

πισίνα, κήπος & μπαρ/καφέ

εξωτερικοί χώροί στο Blue Sky

Που βρισκόμαστε

χάρτης & ταξίδι στο Τολό

Τολό

λίγα λόγια για το Τολό

Ναύπλιο

πληροφορίες για το Ναύπλιο

Η Αργολίδα

αξιοθέατα στο Νομό Αργολίδος

Η Πελοπόννησος

τι να δείτε και να κάνετε στην Πελοπόννησο

Δραστηριότητες στην περιοχή

τι να κάνετε στο Τολό και στη γύρω περιοχή

 

Ειδικά Πακέτα

ειδικές τιμές & πακέτα για διακοπές στο Τολό

Κρατήσεις

κάντε κράτηση

Διαθεσιμότητα & Τιμές

δείτε διαθεσιμότητα & τιμές για τη διαμονή σας στο Τολό

Κάντε Κράτηση μέσω e-mail

κάντε κράτηση μέσω e-mail με τη φόρμα κράτησής μας

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

στείλτε μας ένα μήνυμα ή πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο Blue Sky Studios Τολό

 

 

Φωτογραφίες

φωτογραφίες από το Blue Sky & το Τολό

 

Blue Sky Studios Τολό

πληροφορίες για δραστηριότητες στην Αργολίδα

Τα διαμερίσματα Blue Sky βρίσκονται στο Τολό στην Πελοπόννησο στην νότια Ελλάδα που φιλοξενεί μερικά από τα πιο όμορφα τοπία, αρχαιολογικούς χώρους και παρέχει μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες που μπορείτε να συμμετάσχετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Ο κόλπος του Τολού είναι ιδανικός για θαλάσσια σπορ και προσφέρονται με ή χωρίς μαθήματα. Δοκιμάστε θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις ή ακόμα νοικιάστε βάρκα για λίγες ώρες ή μια ημέρα και εξερευνήστε τα νησιά του κόλπου. Για τους πιο περιπετειώδεις προσπαθήστε kite surfing στην παραλία της Νέας Κίου κοντά στο Ναύπλιο ή αναρρίχηση στο Βιβάρι.

Αυτή τη περιοχή πλούσιας Ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας εννοείται ότι θα επισκεφθεί κανείς, ένα ή περισσότερα από τα αρχαιολογικά μνημεία, όπως οι Μυκήνες, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, κλπ.. Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα να κάνουμε εκτός από το να βρισκόμαστε στην παραλία και γύρω από την πισίνα.

Επισκεφτείτε τα μουσεία στη κοντινή περιοχή, το Λαογραφικό, το Πολεμικό, το Αρχαιολογικό, τα μουσεία Ούζου και Κομπολογιού στο Ναύπλιο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λυγουριό.

Υπάρχουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε στο Τολό. Σπαταλείστε λίγο χρόνο στο να μάθετε να μαγειρεύετε παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά ή να πάτε μία βόλτα τα οινοποιεία στη Νεμέα που μπορείτε να πάρετε μέρος σε γευσιγνωσία τα τοπικά ή διαφορά λικέρ και ούζο απευθείας από τους παραγωγούς μας στο Ναύπλιο.

Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για να γεμίσετε το χρόνο σας στη περιοχή μας, επισκεφτείτε μας και δείτε τα από πρώτο χέρι.

   

Ξενοδοχείο Blue Sky Στούντιος & Διαμερίσματα, Τολό, 21056, Αργολίδα - Τηλ: 27520-59627 - 27510-22670 (Χειμώνα) Φαξ: 27510-20811 - e-mail: info@bluesky-tolo.gr

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion on behalf of Blue Sky Studios and Apartments in Tolo - The design, text and photographs are © Copyright 2006-2010 All Rights Reserved