λίγα λόγια

λίγα λόγια για το Blue Sky

τα διαμερίσματά μας

παρουσίαση των καταλύμάτων μας

πισίνα, κήπος & μπαρ/καφέ

εξωτερικοί χώροί στο Blue Sky

Που βρισκόμαστε

χάρτης & ταξίδι στο Τολό

Τολό

λίγα λόγια για το Τολό

Ναύπλιο

πληροφορίες για το Ναύπλιο

Η Αργολίδα

αξιοθέατα στο Νομό Αργολίδος

Η Πελοπόννησος

τι να δείτε και να κάνετε στην Πελοπόννησο

Δραστηριότητες στην περιοχή

τι να κάνετε στο Τολό και στη γύρω περιοχή

Ειδικά Πακέτα

ειδικές τιμές & πακέτα για διακοπές στο Τολό

Κρατήσεις

κάντε κράτηση

Διαθεσιμότητα & Τιμές

δείτε διαθεσιμότητα & τιμές για τη διαμονή σας στο Τολό

Κάντε Κράτηση μέσω e-mail

κάντε κράτηση μέσω e-mail με τη φόρμα κράτησής μας

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

στείλτε μας ένα μήνυμα ή πάρτε μας ένα τηλέφωνο στο Blue Sky Studios Τολό

 

 

Φωτογραφίες

φωτογραφίες από το Blue Sky & το Τολό

 

Blue Sky Στούντιο & Διαμερίσματα

  Πληροφορίες για τη Πελοπόννησο

Τα διαμερίσματα Blue Sky Studios βρίσκονται στο Τολό στην Πελοπόννησο στην νότια Ελλάδα, που φιλοξενεί μερικά από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα μέρη της Ελλάδας και συχνά αγνοημένα σε σχέση με τα γνωστά νησιά.

Αυτό το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας, έχει χαρακτηριστεί ως ενα νησί από τους Πελοποννήσιους. Αυτό οφείλεται στο Ισθμό της Κορίνθου που εκτείνεται από το Αιγαίο ως τον Κορινθιακό Κόλπο. Η Πελοπόννησος είναι μια τραχιά γη που συνδυάζει ελιές και εσπεριδοειδή, αμπελώνες, βουνά και τη μυρωδιά της θάλασσας μαζί με τους αμέτρητα επιβλητικούς αρχαιολογικούς χώρους, περιοχές μοναδικής ομορφιάς και Έλληνική ιστορία και μυθολογία.

Για να χαλαρώσετε υπάρχουν υπέροχες παραλίες, γαλήνια παραθαλάσσια ψαροχώρια με καλό φαγητό και κρασί. Διαχωρίσμένο από την ηπειρωτική χώρα με λωρίδες θάλασσας, αυτό το «νησί» ενώνεται με τη στεριά με μια γέφυρα στον Ισθμό της Κορίνθου και με τη γέφυρα Ρίου - Αντίρριου που ολοκληρώθηκε το 2004.

Η Πελοπόννησος λέγεται ότι έχει τη μορφή ενός φύλλου σφενδάμνου, αλλά μοιάζει πολύ με ένα χέρι με μόνο τρία δάχτυλα και τον αντίχειρα. Κρατώντας το αριστερό με την παλάμη κάτ, τα δάχτυλα σας είναι οι ορεινές κορυφογραμμές και μεταξύ τους οι κόλποι της θάλασσας. Η εναπόθεση μεταξύ του «αντίχειρα» και του «δείκτη» είναι κόλπος της Αργολίδας.

Δύο συμπλέγματα νησιών βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Πελοποννήσου προς τα δυτικά της νησιά του Ιονίου και στα ανατολικά τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

«Σπίτι» για τους αμέτρητους αρχαιολογικούς χώρους τεράστιας ιστορικής σημασία με τα πιο γνωστά την Αρχαία Ολυμπία, την Επίδαυρο, την Αρχαία Κόρινθο, τις Μυκήνες, τη Νεμέα και τον Μυστρά η Πελοπόννησος είναι πασίγνωστη σαν το θυσαυρός της Ελλάδας.

   

Ξενοδοχείο Blue Sky Στούντιος & Διαμερίσματα, Τολό, 21056, Αργολίδα - Τηλ: 27520-59627 - 27510-22670 (Χειμώνα) Φαξ: 27510-20811 - e-mail: info@bluesky-tolo.gr

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion on behalf of Blue Sky Studios and Apartments in Tolo - The design, text and photographs are © Copyright 2006-2010 All Rights Reserved